Първият български софтуер за управление на проекти с нова версия

Дата: 20 Юни 2013г.

Team Aspects

Варненската фирма „Бизнес Аспекти“, доставчик на облачно-базирани софтуерни продукти за бизнеса, пусна в началото на седмицата напълно нова версия на продукта си за управление на проекти.

Team Aspects е първият по рода си български софтуерен продукт от популярните на запад софтуерни решения от клас project management systems, които се предлагат под наем (т.нар. SaaS – софтуер като услуга).

Project management системата е водещият продукт на фирмата, обслужващ организации от всякакъв тип, без ограничение на брой персонал, предмет на дейност, обеми на работата или географско разположение на офисите.

Налагащ се на българския пазар още като софтуер за организиране на офиса, Team Aspects съдържа модулите:
- Управление на проекти – модул за разпределяне на задачи и отговорности, следене на срокове; оценяване на заетостта и представянето на служителите;
- Процедури – модул за фирмена политика и процедури, особено полезен за фирмите с внедрени (сертифицирани) системи за управление на качеството, катоISO например;
- Човешки ресурси – модул за създаване на досиета на служителите и структура на длъжностите;
- Бизнес партньори – модул за организиране на контактите с контрагенти и външни лица.

С новата версия на Team Aspects, Бизнес Аспекти се опитва да отговори на нуждите както на малкото предприятие, което търси софтуер за организиране на ежедневната работа в офиса, така и на средните и големи компании, чиято цел е управление на проекти и задачи в дългосрочен план, включващи няколко офиса, видове дейности и т.н.

Сега доставчикът предлага на своите нови клиенти да тестват Team Aspects безплатно с пълната му функционалност за период от 14 дни.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

Бизнес Аспекти ЕООД

Бизнес Аспекти ЕООД

Адрес:
Варна, ул. Моис Леви 28
Телефони:
0700 11 040; 0879298717