Първото българско мобилно приложение за поръчка на такси тръгва официално във Велико Търново

Дата: 01 Април 2013г.

С мобилното приложение TaxiMe (ТáксиМи) поръчването на такси дори в пиковите часове на деня става бързо, лесно и безплатно. Приложението предлага още предимства, сред които информация за таксито в реално време и потребителска оценка на шофьорите.

София, 1 април 2013 г. - Първото българско мобилно приложение за поръчка на такси, въведено на пазара през 2012, тръгва официално във Велико Търново. Приложението се казва TaxiMe (ТáксиМи) и предлага иновативна услуга за бързо, лесно и безплатно поръчване на такси чрез смартфон. TaxiMe стартира официално в Старата столица, а потребителите на още два града - София и Пловдив – ползват бета версия на приложението.

“С TaxiMe жителите на Старата столица и гостите на града ще могат бързо и лесно да ползват качествени таксита. В града има много млади и активни хора, които ще оценят удобството да извикаш такси от своя Andorid или Iphone без да заплащаш за обаждането и без да губиш време в изчакване на разговор с диспечер.” - коментира Христо Чернев, Изпълнителен директор на TaxiMe.

TaxiMe (www.taxime.to) e първото мобилно приложение за поръчка на такси в България. Приложението дава редица предимства, сред които:
(1) Бързина и удобство - поръчваш само с две движения на пръста от своя Android или Iphone, вместо да чакаш диспечер да приеме обаждането и поръчката.
(2) Информация в реално време - веднага след като поръчката ти бъде приета, виждаш името на шофьора, тарифата, моделът и годината на колата, времето за пристигане и колко приблизително ще струва курса, а на карта виждаш и реалната позиция на колата, докато тя се движи към теб.
(3) Качество и оценка - услугата се предоставя само от лицензирани компании и водачи. Също така, лесно можеш да дадеш оценка за конкретния шофьор и таксито, които си използвал. Така получаваш по-качествена услуга, защото при разпределянето на поръчките рейтинг системата дава преимущество на водачите, оценени по-високо от реални клиенти.

В допълнение към мобилното си приложение за крайни клиенти, TaxiMe предлага и своя разработка на професионална интернет платформа, създадена специално за такси компаниите. С помощта на професионалната платформа диспечерите могат бързо и лесно да изпращат клиентски поръчки до отделните таксита. Така проблемите от използването на радио станции остават в миналото, а такси компаниите оптимизират дейността си, привличат нови клиенти и намаляват своите оперативни разходи.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090