Павел Колев, старши софтуерен инженер в Ай Ес Джи Технолоджи, ще бъде гост-лектор на събитието на Javascript в София, България на 13 април, 2013 година.

Дата: 12 Април 2013г.

Павел Колев е поканен да презентира заради опита си като обучител към Академия Телерик, участието му в различни състезания и конференции и други технически разработки. Едночасовата презентация на Павел е озаглавена „Приложения в реално време използвайки SignalR“.

Съботната конференция на Javascript ще се състои на различни места в цял свят, включително в България, САЩ и Австралия. Конференцията е еднодневно обучение от най-добрите Javascript експерти и е насочено към всички нива на експертен опит. Събитието в София е първото по рода си за Източна Европа.

За повече информация за събитието: http://jssaturday.com/

Ай Ес Джи Технолоджи е водеща английска компания с 30 години опит в областта на окабеляването и ИТ услугите. Компанията има 5 офиса в Англия и Европейски Център, базиран в София, България, чрез който компанията предоставя отдалечени услуги на клиентите си. Ние предлагаме на нашите служители възможността да се развиват в международна среда, като работят с едни от най-големите и най-разпознаваеми компании в света.

За повече информация за компанията: www.isg-technology.com

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.