Persy ще дистрибутира иновативни решения за съхранение на данни от StorPool

Дата: 23 Февруари 2015г.

Eдна от водещите компании в разработването на сторидж решения - StorPool и Persy обявиха съвместно партньорство, по силата на което Persy ще дистрибутира иновативните решения на съхранение на данни на StorPool.
Партньорството е базирано на дългогодишния опит на Persy и солидната експертиза в областта на решенията за съхранение на данни на StorPool. Обединявайки двете си най-силни страни, компаниите са си поставили за цел да предложат на клиентите изключителни сторидж решения на конкурентна цена.

Уникално предимство за решенията на StorPool е изключителната им гъвкавост, позволяваща им да следват растежа на компаниите и техните нужди, без да се налага сериозна допълнителна инвестиция на време и средства. Това се дължи на иновативната дистрибутирана архитектура на StorPool, която позволява на компаниите, градящи публични или частни “облаци”, да съхраняват информацията си на няколко стандартни x86 сървъра, вместо да инвестират огромни суми в закупуването на скъпи и неефективни традиционни сторидж масиви (SAN).

“Наболели проблеми в системите за съхранение на данни са неефективността, недостатъчната производителност, ограничената разширяемост, сложността и твърде високата цена. Нашето решение е лесно за употреба и се характеризира с редица предимства в сравнение с наличните на пазара алтернативи, като адресира всички изброени по-горе проблеми.” - коментира Боян Иванов, Изпълнителен Директор на StorPool. „Партньорството ни с Persy събира в едно висококачествен хардуер и изключителен сторидж софтуер. Това позволява на клиентите ни да имат най-добрия софтуерно дефиниран сторидж, проектиран и имплементиран специално за тях.“

“Съвместно със StorPool ние помагаме на компаниите да изградят сторидж инфраструктурата си на едно по-високо ниво, което отговаря на бъдещите тенденции в тази индустрия. Това може да бъде постигнато на по-атрактивна цена в сравнение с инвестицията в класически сторидж масиви. Партньорството ни има за цел да предостави на клиентите ни мощно средство, което ще увеличи тяхната производителност и конкурентоспособност.“, каза Мартин Филев, CTO на Persy.

Решенията StorPool са насочени към фирми, които притежават или управляват собствена ИТ инфраструктура. То позволява постигането на изключителни нива на ефективност, производителност и надеждност, като едновременно с това може да оптимизира разходите за изграждане на сторидж масиви с до 80%, спрямо стандартните решения, използвани в момента.

За Persy:
„Перси“ ООД е системен интегратор и производител на висококачествени сървърни и компютърни системи, продавани под марката Persy Stinger. Притежава повече от 25 години опит в предлагането на хардуер, софтуер и услуги в България и Европа.

За StorPool:
StorPool e фирма, разработваща интелигентен софтуер за съхранение на данни, който е в пъти по-ефективен от съществуващите решения за съхранение на данни. Фирмата продава на глобалния пазар и има партньори, и клиенти по цял свят.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

Well Done Marketing /PR Advertising

Well Done Marketing /PR Advertising

Адрес:
гр. София, ул. "Проф. Георги Павлов" 30
Телефони:
Т.: 02 465 1175
М.: 0898 22 37 37