Phalcon PHP на сървърите на Alien Hosting

Дата: 18 Август 2014г.

Екипът на Alien Хостинг иска с голяма радост да ви съобщи, че е първата българска хостинг компания която поддържа на своите споделени хостинг планове платформата (framework) Phalcon PHP. В модерният свят на PHP програмистите е трудно да си представим реализирането корпоративни проекти или просто големите такива без помощта на някоя от платформите – Zend Framework, Symfony, Yii и много други. Ако вие сте PHP програмист и не използвате някоя платформа или се чудите защо да го направите – причините за това са много.

Прочетете повече и се възползвайте от 20% отстъпка от цената на всички хостинг планове, като единствено споделите тази страница в социалните мрежи !

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Alien Хостинг

Alien Хостинг

Адрес:
ул. Петко Каравелов 26, ет.4