По-ниски цени за софтуер на AVG и GFI до края на юни!

Дата: 22 Май 2015г.

Бизнес Софтуер Дистрибутор обяви по-ниски цени за някои софтуерни продукти до края на месец юни 2015 г., като в промоцията са включени:

 • решенията за антивирусна защита и Интернет сигурност от AVG;
 • решенията за следене и управление на сървъри и мрежи от GFI.

AVG Промоциите на AVG включват:

 • Купете AVG за малък офис и получете лиценз за бизнес продукт
 • Закупете лиценз на AVG за малък офис с 5 или 10 компютъра и получете безплатно бизнес версията с конзола за отдалечено инсталиране и администриране за същото количество.
 • Преминете от друг антивирусен софтуер към AVG и спечелете време и пари
 • Ако вече имате закупен антивирусен или защитен софтуер от друга марка със същата или много подобна функционалност, но той не ви удовлетворява, можете да закупите лиценз за някой от бизнес вариантите на AVG за защита на станции и сървъри за 1, 2 или 3 години, а AVG ще покрие и оставащият ви период от предишния лиценз, ако от него остава до 1 година.

GFI Промоциите на GFI включват:

 • 25% отстъпка при преминаване от Mircosoft Forefront за Exchange към GFI MailEssentials и от Forefront Threat Management Gateway към GFI WebMonitor
 • Microsoft наскоро прекрати поддръжката на тези два софтуерни продукта и ако търсите подходящи решение, може би сега е момента да изтеглите и изпробвате безплатно за 30 дни GFI MailEssentials и GFI WebMonitor, които могат да бъдат чудесен заместни и предлагат дори допълнителни функционалности.
 • 30% отстъпка за нови лицензи на GFI Archiver
 • Архивирайте и управлявайте имейлите, календарите и файловете си в Microsoft Exchange с GFI Archiver - лесно и бързо от едно място. Следете времето за отговор на имейли и други полезни бизнес процеси, свързани с електронната ви поща.
 • 20% отстъпка за нови лицензи на GFI LanGuard и GFI EndPointSecurity
 • Следете уязвимостите и актуализацията на софтуерите в мрежата си с GFI LanGuard и ограничете достъпа на външни устройства до данните в организацията ви с GFI EndPointSecurity на много по-изгодна цена.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е доставчик на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Condisive Technologies и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, компютърни мрежи и бази данни, системни инструменти и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, директно до крайните клиенти или чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред потребителите на софтуера са производствени и търговски фирми, телекомуникационни компании, банки и застрахователни дружества, министерства, областни и общински администрации и др. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес www.bsd.bg

Тествайте и ОБЛАЧНИТЕ продукти на GFI за 30 дни БЕЗПЛАТНО - те вече се предлагат отделно в нова компания под бранда Control Now!!! 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

СОФТШОП ЕООД

СОФТШОП ЕООД

Адрес:
София, 1612 ж.к. "Лагера", ул. "Хризантема" 20 Вх. Б
Телефони:
02 955 22 53
0878 220 110