Последна версия на счетоводен и търговски софтуер от Microinvest с отстъпка до 15 септември!

Дата: 09 Септември 2015г.

 От Microinvest напомнят, че остават броени дни, в които може да се сдобиете с последните версии на всички продукти на компанията с 30 % отстъпка! Новият бизнес сезон е идеалният момент да актуализирате изгодно Вашия счетоводен и търговски софтуер!

„Всички наши продукти са специално разработени и непрекъснато биват подобрявани според нуждите на нашите клиенти.“ – споделят от Microinvest. Те добавят, че актуализационните кодове, чиято цена е намалена до 15 септември, нямат краен срок за използване, затова могат да бъдат закупени сега и да се използват когато потрябват. Също така използването на закупените актуализации е изцяло по преценка на потребителя, само ако имат необходимост от нова версия, без принудителни условия! Като равносметка може да се отбележи удобството и гъвкавостта за клиентите на софтуерния разработчик, които не са задължени от постоянно плащане по график, без да имат реална нужда от това.

Не се колебайте да сте с нова версия на Вашия софтуер за новия сезон! Научете повече за специалното предложение на Microinvest тук: http://microinvest.net/Цена-актуализации

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.