Повече възможности за читателите с PocketBook Ultra и новия фърмуер 5.7

Дата: 02 Юли 2015г.

2 юли 2015 г., София – Новият софтуер версия 5.7 за PocketBook Ultra, който вече е достъпен за сваляне, осигурява възможност за четене на фрагменти от книги безплатно.

PocketBook Ultra е уникален електронен четец с вграден ISBN скенер, който улеснява търсенето на необходимата ви книга онлайн в каталози, електронни книжарници и други уеб-ресурси.

С последната версия на фърмуера 5.7, предварително инсталиран магазин позволява на потребителите да изтеглят безплатно откъси от книги и едва след това да вземат решение за покупка. Сега, преди да е платил за книгата, потребителят има възможност да прегледа части от текста, да усети и оцени стила на автора.

Режим на четене на цял екран вече е актуален за всички формати, включително PDF и DjVu. Честотата на опресняване на образа при прелистване на страниците е увеличена значително за PDF и FB2 формат.

Много по-удобно е да изтеглите ново съдържание на устройството - новата версия на софтуера има подобрен потребителски интерфейс за услугата синхронизация на файлове в приложенията Dropbox, PocketBook Sync, Send-To-PocketBook. Подобрено е и Browser приложението.

Актуализирайте удобно софтуера на вашия PocketBook Ultra чрез Wi-Fi или свалете новата версия от официалния сайт на PocketBook и използвайте карта с памет.
http://www.pocketbook-int.com/bg/support/pocketbook-ultra

За PocketBook
PocketBook е четвъртият в света глобален производител на висок клас електронни четци с E Ink технология, както и производител на таблети базирани на Android. Компанията е основана през 2007 г. със седалище Лугано (Швейцария). Продуктите на PocketBook се продават в 33 страни по света, като досега са продадени над 3 милиона устройства. Компанията е известна като иноватор с въвеждането на пазара на първия сериен E Ink четец с вградена камера (PocketBook Ultra), първия водоустойчив е-четец (PocketBook Aqua), първия е-четец с цветен Triton E Ink екран и подсветка (PocketBook Color Lux), първия електронен четец с капацитивен мултитъч екран E Ink, основан на технологията Film Touch и много други. През седемте години на своето съществуване PocketBook е въвела на световния пазар повече от 30 електронни четци и мултимедийни устройства за четене и е получила над 10 международни награди и отличия като престижната награда Red Dot Design. С комбинацията от качествен хардуер, уникален софтуер и удобен дизайн, продуктите на PocketBook са насочени към пазарната ниша на електронни четци от висок клас.

Повече информация на www.pocketbook-int.com 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

PR Point

PR Point

Адрес:
гр. София, ул. Любен Каравелов 45, ет.3, ап.7
Телефони:
(+3592) 943 87 04