Прайм Дистрибюшън е сертифициран партньор на Cisco Systems

Дата: 31 Март 2017г.

От март 2017 година, Прайм Дистрибюшън ЕООД, съответно и computer-store.bg като част от нея, получи официален партньорски статут от Cisco Systems.

Това се случи след изпълнени множество успешни проекти ползващи продуктите на Cisco и след като част от инженерите и търговските ни консултанти преминаха сертификационната програма на производителя и успешно издържаха изпитите на финала.
По този начин Прайм Дистрибюшън придоби два Cisco партньорски сертификата „SMALL AND MIDSIZED BUSINESS SPECIALIZED PARTNER“ и „CISCO SELECTED PARTNER“.

Партньорството със Cisco е от стратегическо значение за компанията, предвид фокусът ни в работата с бизнес клиенти (Б2Б).
Получаването на тези сертификати добавя стойност към предлаганите от Прайм Дистрибюшън продукти и услуги, като гарантира на нашите бизнес клиенти качество и надеждност във всеки един етап от проекти свързани с консултиране, доставка, монтаж и пускане в експлоатация на Cisco оборудване.
В допълнение, както и до сега, партньорите на Прайм Дистрибюшън могат да се възползват от специалната ни програма за работа с бизнес клиенти (В2В), както и да разчитат на качествена следпродажбена поддръжка и сервиз.

Кои всъщност са Cisco Systems? Cisco Channel Partner Program Certificate 2
Фирмата е един от най-утвърдените производители в световен мащаб на мрежови и комуникационни решения.
Продуктите на Cisco са наложени на пазара със своето качество, гъвкавост, надеждност и сигурност.
Марката има гъвкави решения и перспективни решения както за SMB сектора, така и за големите корпоративни нужди.
На Cisco доверяват много международни корпорации, банкови институции, организации от правителствения сектор и много други.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.