През май ще разберем дали и доколко сме защитени в Интернет

Дата: 25 Април 2012г.

 

На 17 и 18 май 2012 г. във Велинград ще се проведе семинар за киберсигурност под надслов “Real security in а digital world”. Всички присъстващи на място ще имат възможност да научат повече относно най-новите решения и продукти за професионалната информационна сигурност от водещи експерти в областта на IT технологиите и киберсигурността. Участниците ще могат да чуят още любопитни подробности за последните форми на измами в Интернет и за правните аспекти на интернет сигурността, като богата програма ще бъде съпроводена от много интересни практически занимания, демонстрации и дискусии.

Лектори на семинара ще бъдат Валери Борисов – зам.-министър Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Албена Спасова – председател на Управителния съвет на Международната академия за обучение по киберразследвания, Явор Колев - началник сектор "Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт" при ГДБОП-МВР, Илона Кръстенякова – прокурор във Върховна касационна прокуратура, Константин Веселинов – основател и управител на Хай Компютърс, Спас Иванов – водещ специалист по IT сигурност, генерален мениджър на компанията Хай Компютърс, Веселин Троянов – консултант за софтуерни и хардуерни решения в областта на Информационната сигурност.

Темите, които ще бъдат засегнати на събитието, ще се отнасят пряко до бизнеса: има ли нужда бизнесът в България от по-добра антивирусна защита и доколко използва възможностите на развиващите се антивирусни технологии; UTM решенията като инструмент за оптимизиране на бизнес процесите; кой какво прави и може да прави в мрежата; как се развиха облачните технологии през последните години какви възможности предоставят; как се тества сигурността и се управляват уязвимостите и мн.др.

 

 

Повече за събитието и подробна програма можете да намерите на официалната страница за http://event.hicomputers.eu/.

 

 

За повече информация:

Милена Атанасова

m.atanassova@magicaevents.com

0897 919 101

 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Магика Ивентс ЕООД

Магика Ивентс ЕООД

Адрес:
гр. София 1000, ул. Ангел Кънчев 23А, ет.1, офис 1
Телефони:
+ 359 2 981 30 81