Приложението на фирма GenSoft печели конкурса на Microsoft България

Дата: 31 Януари 2012г.

В  първият конкурс за приложения на Windows Phone 7 , организиран от Майкрософт България участва екип от фирма ГенСофт ООД.  Никола Иринчев под вещото ръководство на опитните колеги Генчо Чокоев и Пламен Илиев разработи приложение за решаване на листовките на КАТ на мобилен телефон.

Апликацията MotoTest е предназначена за динамични хора със смартфони, които могат успешно да се подготвят за шофьорски изпит в свободното си време. MotoTest е съвместна разработка на фирма ГенСофт и Зелена вълна, която притежава авторските права на листовките на КАТ.

Програмата има 3 режима на подготовка : Обучение, Изпит и Поправка.

Генерира  уникална листовка измежду 1500 въпроса и 1000 картинки, с време за решаване 20 минути.

След приключване на листовката се получава изчерпателна информация как е била решена и се изчислява  общ Ранг за степента на цялостната на подготовка на курсиста.

 MotoTest се възползва от "Live tile" технологията на  WP7 , като периодически обновява Ранга на цялостната подготовка.  Избирането на грешен отговор се "наказва" с вибрация на телефона. CheckBox-овете в режим Обучение се оцветяват в червено/зелено в зависимост от това дали отговорът е правилен или не. Повече подробности и описание на приложението има на  gensoftblog.blogspot.com/2012/01/gensoft-windows-phone-7-app.html.

Победителят печели чисто нов  телефон HTC Surround, както и с възможността да публикува приложението си в  Windows Phone Marketplace.

Повече за фирма ГенСофт можете да прочетете на gensoft.bg

 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

GenSoft Ltd.

GenSoft Ltd.

Адрес:
гр. София, ул.Златоструй 18а, ет.3
Телефони:
07001-93-93
02/ 946-40-98