Продуктите AVG 2013 ще се продават с промоционална отстъпка

Дата: 25 Февруари 2013г.

Бизнес Софтуер Дистрибутор обяви, че продуктите за антивирусна защита и Интернет сигурност на AVG ще се предлагат на специални цени през следващите две седмици.

Месец след излизането на най-новите бизнес версии на продуктите AVG 2013, от дистрибуторът на AVG за България „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД обявиха, че ще предлагат за две седмици (до 8 март 2013 г.) някои от вариантите на софтуера AVG на по-ниски цени от стандартните.

Отстъпките за периода на промоцията* ще бъдат следните:

  • 15% отстъпка при поръчка на нови 3-годишни лицензи за бизнес продуктите
  • 30% отстъпка при поръчка на нови 2-годишни лицензи за бизнес и домашни продукти
  • 50% отстъпка при преход (ъпгрейд) от домашни пакети към бизнес пакет (например от AVG AntiVirus 2 пакета по 10 компютъра към AVG AntiVirus Business Edition за 20 компютъра)

„Има две основни групи клиенти, към които е насочена промоцията ни“, казва Ивайло Тинчев, управител на „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД „Първата група са тези, които желаят да закупят нов антивирусен софтуер на много изгодна цена. За тях предлагаме допълнителни отстъпки от лицензите за 2 и 3 години. Другата група са бизнес клиентите, които вече имат пакети от продукти AVG, но не се възползват от предимствата на отдалеченото инсталиране и администриране. И едните и другите ще могат да намерят най-добрият отговор на нуждите си чрез риселърската ни мрежа в страната.“

Продуктовата линия на бизнес продуктите на AVG включва:

  • AVG AntiVirus Business Edition – антивирусна защита с централизирано управление за файлови сървъри и работни станции.
  • AVG Internet Security Business Edition – антивирусна и антиспам защита с централизирано управление за защита на файлови сървъри, имейл сървъри и работни станции.
  • AVG File Server – антивирусна защита за файлови сървъри
  • AVG Email Server – антивирусна и антиспам защита на имейл сървъри

Продуктите на AVG са познати в България от много години с това, че са лесни за използване, леки за системата и подсигуряват добре системите, като са икономични за бюджета на малките фирми.

* Поръчките по промоцията ще бъдат обработвани и фактурирани по заявка и няма да достъпни чрез електронната система за поръчки на дистрибутора. Повече информация можете да поискате от вашия доставчик на софтуер или дистрибутора чрез сайта им http://www.bsd.bg/

За AVG Technologies

Мисията на AVG е да опрости, оптимизира и подсигури използването на Интернет, като даде спокойствие на потребителите на продуктите им в свързания свят. Мощните, но лесни за използване софтуер и онлайн услуги на AVG, дават на потребителите пълен контрол над онлайн присъствието им. Чрез избиране на софтуер и услуги от AVG, потребителите могат да станат част от сигурната глобална потребителска общност и да се възползват от взаимните ползи за защита и поддръжка. AVG има над 100 милиона потребители и предлага продуктово портфолио за частни лица, малки и средни фирми, в което са включени Интернет сигурност, оптимизация на производителността на компютрите, онлайн архивиране, мобилна сигурност, защита на личните данни и софтуер за сигурност на семейството.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Condisive Technologies, StarWind Software, I.R.I.S. Group и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, компютърни мрежи и бази данни, системни инструменти и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са производствени и търговски фирми, телекомуникационни компании, банки и застрахователни дружества, министерства, областни и общински администрации и др. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg/

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

СОФТШОП ЕООД

СОФТШОП ЕООД

Адрес:
София, 1612 ж.к. "Лагера", ул. "Хризантема" 20 Вх. Б
Телефони:
02 955 22 53
0878 220 110