QlikView се цели в златото с приложението QlikView Global Games

Дата: 18 Юли 2012г.

За да отпразнува Олимпийски игри, които започват в Лондон следващата седмица, лидерът в областта на потребителски ориентираните Business Intelligence продукти QlikTech разработи уникално приложение, специално предназначено за всички спортни фенове. QlikView Global Games им дава възможност да вникнат в детайли във всички състезания от последното столетие и да научат интересни статистики от провелите се вече Олимпиади.

Използвайки изобилие от данни, приложението QlikView Global Games предоставя чудесна възможност за изследване на миналите успехи на всяка държава, както и за разкриване на нови факти и предположения кои ще са тазгодишните победители.

QlikView Global Games дава отговори на различни интересни въпроси, например:

  • Най-високият състезател за всички времена е баскетболистът на САЩ Томи Бурлесон, който е висок 2,21 метра.
  • Най-тежките състезатели обикновено не са тези, които се състезават в спортове като джудо и борба, а баскетболистите и бейзболистите, които тежат средно по 87 и 88,3 кг.
  • Най-добрата година за България е 1980г., когато нашите момичета и момчета печелят 41 медала, от които 8 златни, 16 сребърни и 17 бронзови.
  • Нашата страната има най-много спечелени медали в борбата - общо 67, следван от вдигането на тежести – 36 и атлетиката с 18.

По повод новото приложение, Marcin Mazur, Регионален директор на QlikTech за Източна Европа коментира: „Business Discovery е изцяло насочен към разширяване на погледа и даване възможност на хората да взимат информирани решения, основани на реални данни. Приложението QlikView Global Games предлага на потребителите един забавен метод за откриване на смисъл в огромния обем от информация, с която всички ежедневно се сблъскваме. Приложението Global Games е чудесен начин да се улови духа на състезанието, като откриваме нови и интересни факти.“

Почувствайте духа на Олимпиадата с QlikView Global Games!
Приложението е преведено на български и може да бъде използвано напълно безплатно от тук >>> .

Специално видео на QlikTech, представящо приложението QlikView Global Games можете да видите от тук >>>.

За QlikTech
QlikTech e софтуерен лидер в областта на Business Discovery – потребителски ориентираните Business Intelligence (BI) продукти. Компанията предлага най-динамично развивaщата се BI платформа в света - QlikView Business Discovery, която предоставя интуитивни справки и анализи за пълен контрол върху информацията. QlikTech разполага с офиси по цял свят, които обслужват повече от 25 000 клиенти в над 100 страни. QlikView се предлага у нас от Инфос България – официален дистрибутор за страната, реализирал внедрявания на BI приложението в множество компании от различни браншове.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090