Революционният игрален инструмент за заснемане на изображения NVIDIA Ansel вече е факт

Дата: 14 Юли 2016г.

14 юли 2016 г. - На пазара излезе първата игра поддържаща игралния инструмент Ansel на NVIDIA. Геймърите ще могат да изтеглят най-новите драйвери за Mirror's Edge Catalyst и да правят зашеметяващи снимки по време на игра, както никога досега!

Ansel не е просто специален режим за заснемане на уникални снимки по време на игра. Ansel е революционен инструмент, който позволява заснемането на желани кадри от играта от всяка позиция, обхващайки всяка точка от игралният свят. Геймърите ще имат възможност да композират снимките си от всеки ъгъл и да ги коригират с филтри, както и да заснемат HDR изображения с висококачествени формати. Заснемането и споделянето на 360 градусови снимки от смартфон, компютър или VR шлем е по- лесно от всякога.
Ansel стартира днес с играта Mirror's Edge Catalyst. Очаквайте скоро и The Witcher 3: Wild Hunt, както и Fortnite, Paragon и Unreal Tournament на Epic Games, Obduction на Cyan Worlds, The Witness на Thekla, Lawbreakers на Boss Key Productions, Tom Clancy The Division на Ubisoft, както и високо ценената No Man’s Sky на Hello Games.

Можете да изпробвате инструментът Ansel още днес с играта Mirror's Edge Catalyst, като изтеглите най-новите GeForce GTX драйвери от http://www.nvidia-press.com .

Днес NVIDIA пуска първата по рода си игра NVIDIA VR Funhouse във Steam! Играта включва специални технологии като NVIDIA PhysX, NVIDIA Hairworks, NVIDIA Flow, NVIDIA FleX и NVIDIA Destruction. NVIDIA VR Funhouse с NVIDIA VRWorks ще помогнат на разработчиците за създаването на невероятни VR игри в бъдеще.
NVIDIA VR Funhouse ще намерите през юли във Steam - напълно безплатно!

За да сте в течение с новостите от NVIDIA

Абонирайте се за NVIDIA blog, последвайте компанията във Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn и Instagram и гледайте видеа NVIDIA в YouTube , както и снимки във Flickr. 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".