СОФТШОП стана дистрибутор на Kerio Technologies

Дата: 25 Септември 2017г.

След като Kerio Technologies беше придобита от GFI Software в началото на 2017 година, дистрибуторът на главната компания за България през последните 10 години – СОФТШОП ЕООД (преди позната и с името Бизнес Софтуер Дистрибутор) – вече започна да предлага у нас и всички софтуерни и хардуерни решения от новопридобитата компания.

Kerio Technologies е основана през 1997 година и централата ѝ е разположена в Сан Хосе, Калифорния. Техните продукти Kerio Connect, Kerio Control, Kerio Operator и облачното им решение Kerio Cloud се предлагат в над 100 страни в целия свят, чрез мрежа от над 6500 дистрибутори и риселъри, като доставят висококачествени комуникационни услуги и сигурност за малки и средни бизнеси.

Научете повече

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

СОФТШОП ЕООД

СОФТШОП ЕООД

Адрес:
София, 1612 ж.к. "Лагера", ул. "Хризантема" 20 Вх. Б
Телефони:
02 955 22 53
0878 220 110