SQL Server Launch 2016 Discovery Day представя новите възможности на Microsoft SQL Server пред българските експерти

Дата: 08 Юни 2016г.

На 10 юни в Бизнес център „Земята и хората“ ще се проведе SQL Server Launch 2016 Discovery Day. Събитието се организира от PASS, глобалната общност на SQL Server потребителите по света, и Инспирит, първата и за момента единствената компания на българския ИТ пазар, специализирана в SQL Server Platform.

„Това събитие има за цел не само да представи най-новото от света на Microsoft SQL Server, но и да е още един повод ИТ общността и нашата потребителска група в частност да се съберат и заедно да поговорим за казуси от практиката ни. Развитието на професията и на общността са едни от важните мотивационни фактори за мен и екипа на Инспирит от самото създаване на компанията през 2010 г.“, каза Маги Наумова, основател на Инспирит.

Маги е международно известен специалист, инструктор и лектор на събития в България и в страни като Норвегия, Дания, Германия, Швеция, Великобритания и други. През 2015 г. тя беше презентатор на PASS Summit – най-големият световен SQL Server форум, провеждан ежегодно в Сиатъл. Тя е един от 80-те експерти в световен мащаб, притежаващи сертификата Microsoft SQL Server MCM (Microsoft Certified Master) и е определяна от Microsoft като MVP (Most Valuable Professional) 5 години поред. В първата половина на събитието тя ще представи възможностите на новия SQL Server.

Във втората част на събитието участниците ще бъдат разделени на групи и ще работят по практическо задание със състезателен характер. Една от групите ще бъде излъчена като победител и нейните членове ще получат голямата награда, както и безплатна регистрация за еднодневния курс „Get ready”, който ще се проведе на 23.06.2016 г. Атрактивни награди за участниците ще осигури и Майкрософт България.

Присъствието на събитието SQL Server Launch 2016 Discovery Day е безплатно. Местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация тук.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".