С&Т България – официален дистрибутор на ObserveIT за България

Дата: 06 Февруари 2015г.

ObserveIT е основновоположник в областта на продуктите насочени към наблюдение и проследяване на потребителската активност и единствената компания, осигуряваща персонализирани функции за анализ, сигнализиране на нередности и възможност за ефективно събиране на неопровержими доказателства.
Изцяло софтуерно-базираното решение предлагано от ObserveIT позволява на организациите да проследяват дейността на потребителите във всяка една система и да записват всяко тяхно действие, натискане на клавиш, приложение или файл, който достъпват. Посредством функциите за сигнализиране на подозрително поведение и осигуряване на нагледни доказателства ObserveIT помага на компаниите да предотвратят загубата на критична информация и отговаря в пълно съответствие на PCI, HIPAA, SOX, и
ISO регулациите.

Сред клиентите на ObservIT са водещи международни компании като Samsung, Coca-Cola, Fujitsu, IBM, ING, Sanofi, Siemens, Xerox, Allianz, Vodafone, T-Mobile и др.
Като ексклузивен дистрибутор за българския пазар, S&T България ЕООД, ще предлага ObserveIT през партньорската си мрежа, предоставяйки на своите партньори атрактивна партньорска програма, сертификационни обучения и поддръжка на закупения продукт.
„Партньорството с ObserviteIT разкрива нови бизнес възможности пред нас. Тъй като това е принципно нов продукт за местния пазар, ние тепърва ще изграждаме и развиваме партньорската си мрежа, във връзка с неговата дистрибуция. Присъединяването на ObserveIT към нашето портфолио от security продукти ни дава възможност не само да разширим обхвата на предлаганите от нас решения за сигурност, но и да засилим ангажираността към настоящите ни и бъдещи партньори, осигурявайки им най- ефективните технологични иновации“ - коментира Злати Петров, управител на S&T България. 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.