„СТАНГА” АД разработи първото си авторско мобилно приложение за iOS

Дата: 17 Януари 2012г.

„СТАНГА” АД разработи първото си авторско мобилно приложение за iOS, което вече се разпространява безплатно в App Store. Двуезичният интерактивен локатор на банкомати и банкови клонове в България реализира над 2000 изтегляния още в първата седмица от публикуването си. С това той зае водеща позиция сред безплатните мобилни приложения за iPad и Iphone в регионалната класация за страната ни.

Приложението Bankomati идентифицира най-близките до потребителя банкомати или банкови клонове според текущото му местонахождение. Чрез Google Maps продуктът изчислява разстоянието до всяка точка и предоставя информация за приеманите карти и обслужващата институция. Така крайният клиент може да избере най-изгодния вариант от гледна точка на отдалеченост, такси и комисионни. Решението предлага визуализация на карта и списък с локации, както и възможности за филтриране на различни типове обекти и търсене на конкретен адрес. Текущата версия поддържа български и английски език.

Решението е замислено като базова платформа с възможност за модификации според нуждите на различни финансови институции. То позволява надграждане с детайлна продуктова информация, свързани продукти, контекстни реклами и други функционалности. СТАНГА се надява да привлече за партньори и други бизнеси, като туроператори, за които е важно да спечелят лоялността на клиентите си чрез брандиран геолокационен продукт с добавена стойност.

Вече над 10 г. СТАНГА е водеща компания за софтуерни и телекомуникационни услуги. През 2009 г. в отговор на нарастващото търсене на специализирани разработки за мобилни устройства дружеството създаде отдел за създаване на приложения за iOS и Android.

За допълнителна информация: http://bankomati.stanga.net

 

 


 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

"СТАНГА" АД

"СТАНГА" АД

Адрес:
бул. "Черни връх" №43
Телефони:
+359 819 60 60