Счетоводен и търговски софтуер от Microinvest за 4-та поредна година с уникални оферти на Черен петък 2017 г.

Дата: 23 Ноември 2017г.

Традиционно Microinvest изненадва своите настоящи и бъдещи клиенти с наистина неустоими оферти – миналата година предложенията варираха от 9,90 EUR до максимум 49 EUR за лиценз. Промоционалната инициатива в последния петък от месец ноември, се е превърнала в нарицателно за най-голямата софтуерна кампания с намаления в цялата страна, която всички очакват с интерес. Всяка година броя на продажбите се увеличава. За желаещите да се възползват от предложенията е необходимо да планират и направят своите покупки експедитивно, защото промоционалните лицензи са ограничен брой.

„Целта ни е преди еуфорията на предстоящите празници и в края на текущата година, в момент за равносметка, да предложим на потребителите достъпна възможност да закупят програма, която ще промени и подобри начина, по който управляват своята дейност, да надградят текущата си система и да направят един наистина полезен подарък на техния бизнес, гарантиращ бъдещи успехи!“, споделят от маркетинговия екип на Microinvest.

Тази година сред офертите в Microinvest Черен Петък ще бъдат включени: абонамент за новата и най-бързо развиваща се онлайн търговска система www.Micro.bg, както и лиценз за четвъртото поколение хотелски софтуер – Microinvest Хотел Pro. Какво друго ще предложат от Microinvest за сега остава тайна. От компанията само загатват, че отново са предвидили и актуализационни кодове за 9.90 EUR! Всички оферти ще бъдат обявени на 24 ноември на сайта на софтуерната компания - www.microinvest.net, а покупките ще се извършват традиционно само в рамките на работния ден от 09:00 до 17:30 ч.

Повече информация за начина на поръчка, плащане и получаване на продуктите е налична в специално подготвения MicroНаръчник: http://microinvest.net/BG/Наръчник-Черен-Петък-2017

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".