Шнайдер Електрик представи Ecodial Advanced Calculation - софтуер за електропроектанти

Дата: 02 Декември 2015г.

01 декември 2015 г., София Шнайдер Електик представи Ecodial Advanced Calculation v4.8 – софтуер за електропроектанти на български език. Продуктът бе представен за първи път на българския пазар на коктейл, който се проведе на 24.11. в резиденцията на Р.Франция. Преди тържествената част бе изнесесена подробна техническа презентация. Н.пр. Ксавие Лапер дьо Кабан – посланик на Франция у нас, поднесе кратко приветствие към гостите, като всеки един от тях получи лицензирано копие от софтуера.
Ecodial Advanced Calculation е софтуер на Шнайдер Електрик за изчисляване и оразмеряване на електрически уредби ниско напрежение (0.4kV). Софтуерът предлага изчертаване на еднолинейна схема, изчисляване на електрическите параметри - номинални токове, токове на к.с., падове на напрежение и т.н., избор на проводници, кабели и комутационна апаратура. Резултатите са напълно в съответствие с действащите у нас и Европа приложими стандарти. Ecodial Advanced Calculation е специално адаптиран за България, като интерфейсът и резултатите са на български език. Предназначението му е да улеснява работата на електропроектантите, да спестява време в процеса на проектиране и да осигурява на проектантите допълнителна сигурност.
„Направихме първото представяне в София, като предвиждаме още серия представяния в различни градове в страната. Целта ни е максимален брой проектанти да се запознаят с качествата на Ecodial Advanced Calculation и да получат официално копие от него.”, заявиха инж. Димитър Антов и инж. Атанас Йорданов - технически консултанти в Шнайдер Електрик България.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".