„Силва Текнолоджис“ е новото име на ИТ компанията „Нонилион”

Дата: 09 Септември 2014г.

 „Силва Текнолоджис” (Silvae Technologies) е новото име на ИТ компанията „Нонилион”, която от години работи от Русе за клиенти в Западна Европа. Досегашното наименование на фирмата вече не кореспондира с целите й, съобщиха от там. „За нас е важно името на компанията по някакъв начин да отразява бизнеса, с който се занимаваме“, коментира Руди Ван ден Бос, изпълнителен директор и основател на „Силва Текнолоджис”. Той допълни, че затова в новото име е включена думата „технологии“ (Technologies). „Силва“ (Silvae) пък е латинският превод на Ван ден Бос (Van den Bossche), което означава „гора“. Засега “Силва Текнолоджис“ е марка. На по-късен етап имената на отделните дружества ще се променят.
Моделът на работа на фирмата от сектора на информационните технологии, оперираща с офисите си в Русе и Букурещ, е съвсем прост. „Силва Текнолоджис” предоставя на всеки клиент точния ресурс, който ще му помогне да управлява дистанционно всеотдаен екип, напълно отговарящ на неговите изисквания към съответния професионален профил. "Ето защо ние се фокусираме върху хората, които наемаме, тъй като нещата опират до връзката и доброто сътрудничество между талантливи специалисти при постигането на определени цели", обясни Ван ден Бос.
„Независимо в коя индустрия оперира една фирма, тя има нужда от стабилен ИТ екип, който ние осигуряваме – с български и румънски специалисти”, каза още изпълнителният директор и основател на „Силва Текнолоджис” Руди Ван ден Бос.
Той има повече от 20 години опит в намирането на талантливи програмисти, които стават част от екипите на големи компании в различни страни - Белгия и Германия. „Моите наблюдения показват, че успехът или провалът на един проект, независимо от индустрията, директно е свързан с хората, които участват в него”, коментира Руди Ван ден Бос. Според него значението на използваните методи и стратегии нямат значение, ако не си намерил точните хора, които да работят за теб, които да имат мотивация и да преследват същата цел, която имаш ти”, допълни изпълнителният директор на „Силва Текнолоджис”.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

PR Агенция "Ла мезон" - Русе

PR Агенция "Ла мезон" - Русе

Адрес:
Русе,ул. Раковски 4
Телефони:
ruse@accessrecruitment.eu