Smirnoff създаде революционно мобилно приложение

Дата: 12 Ноември 2013г.

Mixhibit обединява съдържанието от Facebook, Instagram и Twitter профилите на потребителите му в кратко видео

Водка №1 в света Smirnoff създаде революционно приложение за смартфони и таблети - Mixhibit. Иновацията сглобява най-добрите преживявания на потребителите, уловени във Facebook, Instagram и Twitter в единствено по рода си ефектно видео. Безплатното приложение вече се предлага от iTunes Store и Google Play, а тази есен се очаква да се появи в още 25 магазина. Mixhibit представя видео разказ за потребителя и неговите приятели, като генерира съдържание от съответните профили в социалните мрежи.

“Ние разбираме колко е важно да можеш да свържеш физическото изживяване с виртуалната реалност.” коментира Мишел Клейн, вицепрезидент на Smirnoff. „И Mixhibit е точно този инструмент, който помага на потребителите да споделят в реално време преживяванията си по уникален и достъпен начин.”

Бета тестовете на Mixhibit стартираха през март 2013 , като Smirnoff даде възможност на своите близо 10 милиона фена във Facebook да го тестват преди излизането му на пазара. Множество музиканти също се включиха в доразработването на приложението, за да се получи търсеният краен резултат - лесно за употреба и иновативно приложение, създадено с помощта на почитателите на марката.

“Mixhibit ми позволява да се свържа с фенове си по невероятен начин.”, споделя световноизвестният DJ Paul van Dyk, който беше сред бета-тестърите на приложението. “Споделянето вече не се изразява само в снимка или пост. Мога да разкажа цяла история чрез интересни клипове за моите приятели и фенове.” – допълва PvD, който оглавява някои от най-популярните музикални събития и фестивали в цял свят.

Освен PvD и известни български артисти вече изпробваха новото мобилно приложение. Кои са те и какви истории разказват техните видеа, ще научите в предстоящите две седмици на Facebook страницата на Smirnoff - www.facebook.com/smirnoffbulgaria

В дигиталната ера, където рядко се случва нещо забележително без телефонът да е в ръцете ни, приложението Mixhibit позволява споделянето да стане по възможно най-лесния начин. Креативният процес е в ръцете на обикновените потребители. Те избират от своите снимки и статуси, както и подходяща музика от библиотеката на приложението, съдържаща повече от 10 000 песни за всеки вкус и настроение. Функциалността да се извлече информация от приятелски профили пък дава възможност и за споделяне на съвместни преживявания.

Mixhibit е опит да бъде свързан онлайн светът с този извън мрежата и е част от мисията на Smirnoff да обедини преживяванията в двете пространства. След Smirnoff Nightlife Exchange Project и Smirnoff Midnight Circus приложението Mixhibit е следващата стъпка по пътя към сближаването на хората и споделянето на техните емоционални мигове.  

  

 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090