Sofia Game Jam 2014 ще се излъчва на живо

Дата: 06 Януари 2014г.

Всички, които се интересуват от видео игри, ще могат да станат част от събитието и да гледат в реално време старта на Sofia Game Jam 2014, както и презентациите на специалните гости. Ето какво ще имате възможност да видите:

 

Live drawing демонстрация от трима артисти от генералния спонсор на събитието - Юбисофт София, студиото, което разработва най-големите заглавия на Юбисофт, включително и Assassin’s Creed 4 Black Flag.

Презентация на тема анимация и арт от Жил Монтей, който е работил като аниматор върху многобройни заглавия на Юбисофт, сред които Far Cry 3: Blood Dragon, Assassin's Creed III, Might & Magic: Duel of Champions и Myst IV: Revelation.

Един от основателите на Imperia Online, Доброслав Димитров, ще ни разкаже повече за бизнес страната на индустрията. Какво е да си предпримач в гейм индустрията и да работиш върху един от най-мащабните български проекти, продуктът ти да се използва от над 20 милиона потребители от цял свят и защо Imperia Online откри безплатно училище за разработчици на игри в България през лятото на 2013.

Тим Гарбос, един от организаторите на Nordic Game Jam, пък ще направи техническо представяне на Unity Software и ще даде съвети на участниците за работа с платформата, както и практически съвети за работа по време на гейм jam-а.

Разбира се, ще излъчим и презентациите на Global Game Jam, както и обявяването на тазгодишната тема, върху която ще работят всички 63 участващи страни.

За повече детайли, следете страницата на събитието: sofiagamejam.com

А за тези, които желаят да се включат на място, регистрацията все още е отворена: http://sofiagamejam.com/reg.html


###


За връзка с нас:
www.sofiagamejam.com
e-mail: info@sofiagamejam.com
facebook: www.facebook.com/SofiaGameJam
Twitter:@SofiaGameJam
google+: plus.google.com/b/100840231501416980474/100840231501416980474/posts

 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.