Софтуерна компания подава ръка на млади предприемачи

Дата: 24 Март 2016г.

ERP.BG взе участие в програмата UniStart, която се организира за втора поредна година от Бизнес Клуб УНСС. Софтуерната компания представи пред всички участници иновативния партньорски модел NetProject, който се разви изключително много през последните няколко месеца. Той има три направления – за внедрители и дилъри на нейните системи за управление на бизнеса, както и за външни разработчици на приложения за EnterpriseOne®.
В рамките на пет седмици предприемчиви студенти ще представят и усъвършенстват идеите си, като имат шанса да получат съвети и насоки от опитни предприемачи, за да преминат през етапи на валидация на идеята, сформиране на екип, основаване на стартъп, въвеждане в концепциите Lean & Bootstrap, маркетинг, продажби, user experience. За тези, които успеят да напреднат със своя проект UniStart предоставя допълнителни обучения в рамките на още две седмици. Там младите предприемачи ще се запознаят с възможностите за финансиране и растеж, представени от експерти, успели да привлекат финансиране от Европа и Силициевата долина.
В UniStart могат да се включат проекти от различни сфери – технологии, производство на реален продукт, предлагане на услуга. Тази година е включена опция за кандидатстване на самостоятелен участник, който търси екип за своята идея.
Програмата си поставя за цел да създаде предприемаческа среда от студенти, които свободно да споделят опит и контакти, докато работят по собствения си бизнес.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090