Sqilline успешно внедри SAP ERP в Евро Геймс Технолоджи

Дата: 01 Април 2012г.

Sqilline успешно имплементира SAP ERP 6.0 във водещия български производител на игрални съоръжения за хазартна дейност Евро Геймс Технолоджи (ЕГT).

Новите стратегически проекти и непрекъснато променящата се бизнес среда, в която ЕГТ оперира, наложиха внедряването на интегрирана система за управление на бизнес процесите. Sqilline имплементира основните функционалности в SAP ERP- всички Финансови приложения, Логистични - Продажби и дистрибуция, Управление на доставки и материално стопанство, както и Производство, което управлява милиони конфигурации за всяко изделие. Sqilline разработи и допълнителна функционалност към „Управление на паричните потоци“, която е индивидуално пригодена за нуждите на ЕГТ. Тя надгражда стандартната функционалност на SAP, като предоставя детайлно следене на паричните потоци при управлението на продажби и покупки.

Евро Геймс Технолоджи ще продължи оптимизацията и през месец Април, когато стартира втората фаза на проекта: Внедряване на SAP PM/CS решение и автоматизация на работния поток в компанията чрез SAP Work Flow функционалността.

“При внедряването на SAP ERP в ЕГТ екипът от консултанти на Sqilline доказа своя професионализъм, демонстрирайки компетенции и коректност в консултациите за оптизиране на бизнес процесите. Консултантите успяха да оправдаят очакванията на компанията благодарение на своята гъвкавост и готовност да се отзовават на всяка бизнес необходимост, като предлагат качествено решение , изпълнено в срок. Гладкото и ефективно протичане на работните процеси ни дават основание да разчитаме на дългосрочно партньорство и в бъдеще.” – сподели Александър Симеонов, Project Manager на ЕГТ.

Sqilline e консултантска компания, която предоставя на своите клиенти в Европа и България услуги по разработка на софтуер , имплементация и поддръжка с най-високо качество. Екипът на Sqilline е изградил своята експертиза чрез участието си в редица проекти за водещи мултинационални компании.

Ние се грижим за успеха на нашите клиенти като им предоставяме високакчествени решения и услуги!

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.