Стани софтуерен инженер сега

Дата: 15 Юни 2016г.

Стартира нов 11-седмичен курс за софтуерни инженери.

Обучението е ново и уникално за страната. Програмата му покрива изискванията на технологичните гиганти като Google, Microsoft, Facebook, PayPal, LinkedIn и др. Лекторите, които ще водят обучението са изявени имена в сферата на технологиите.

 
В рамките на курса участниците ще имат възможността да разработват реални проекти. Чрез тях ще могат да се докоснат максимално до реалната работна атмосфера и динамиката на бъдещата им професия като програмисти.

 Първият випуск на интензивния курс започва на 28-ми Юни 2016г. 

 Формата на обучение е присъствена и дистанционна (онлайн). След завършване на курса, участниците ще имат възможността да се срещнат с потенциални работодатели от страната и чужбина.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

ОнТаргет Трейнинг

ОнТаргет Трейнинг

Адрес:
София, жк Стрелбище, ул. Нишава 163 вх. Б, ет. 1-2
Телефони:
+359 894 77 22 58