Стартира безплатен курс по QA and Automation

Дата: 06 Април 2016г.

София, 6 април 2016 г. – На 11 април стартира безплатен курс QA and Automation 101 на HackBulgaria в партньорство с Experian. Той е изцяло с практическа насоченост, съчетавайки знания за процесите по осигуряване на качество и тяхната автоматизация.
Quality Assurance е в основата на предоставянето на качествени продукти и услуги. Целта на курса е да въведе курсистите в спецификите на професията Quality Assurance инженер и да ги подготви за стажантска или Junior QA позиция.
Курсът ще представи как да мислим като QA, за да намираме лесно бъговете и да създаваме качествени ръчни и автоматични тестове. Теорията ще бъде обяснена с упражнения и симулации, след което тя ще бъде приложена в реални open source проекти.
Завършилите този курс ще имат възможност да кандидатстват за отворените стажантски или Junior QA позиции. Experian ще даде възможност на успешно представилите се да продължат да градят своята професионална кариера с платен 6-месечен стаж в компанията.
Лектор на курса ще бъде Александър Тодоров. Той има над 10 години опит в професията и е успял да намери повече от 1600 бъга. Бил е Test Lead за Red Hat Enterprise Linux 5, по време на целия жизнен цикъл на продукта. A в момента работи по тест автоматизация в GitHub проекти и подпомага няколко start-up компании.  

Кандидатстването е отворено на: https://hackbulgaria.com/courses/QA-and-Automation-101/, a въпроси може да задавате на Facebook: HackBulgaria

Повече информация за Experian ще намерите на:
www.experian.bg или Facebook: Experian Bulgaria
 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090