Стартира нов курс "Визуално програмиране за деца"

Дата: 15 Юни 2016г.

 Нов курс въвежда малчуганите в света на технологиите. Обучението има за цел да развие потенциала на децата и да им помогне в насочването им по пътя към мечтаната кариера.
Под формата на игри и атрактивни занятия малките курсисти ще се научат да работят със Scratch и ще правят собствени страници.
Обучението е разделено на два модула. В първия модул с помощта на добрите си преподаватели децата ще програмират игри и анимации. Това ще развие креативното им мислене, усещане за работа в екип и подход към заданията.

  
Във втори модул малчуганите ще изучават основните елементи на HTML. Ще се почувстват истински програмисти като създават свои собствени сайтове.

 
По време на занятията, освен програмирането ще се изучават още елементи от математика и информатика, които ще помогнат за по-лесното усвояване на материала в по-горните класове.
Занятията стартират на 27-ми юни. Общата продължителност на курса е 36 часа. Курсът е подходящ за деца от 9г.до 14г. възраст.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ОнТаргет Трейнинг

ОнТаргет Трейнинг

Адрес:
София, жк Стрелбище, ул. Нишава 163 вх. Б, ет. 1-2
Телефони:
+359 894 77 22 58