SugarCRM от Microinvest и „Е.М.23- Консидент“ ООД

Дата: 26 Юли 2012г.

Фирма „Е.М.23- Консидент“ ООД е основана през 1991 година и оттогава до днес упорито работи за въвеждането и налагането на дентални продукти, които осигуряват на зъболекарите отлични резултати и клиничен комфорт, а на пациентите – бързо, ефикасно и безболезнено лечение. Основен приоритет за компанията е поддържането на  високо качество както по отношение на предлаганите продукти, така и по отношение на обслужването.
 
Защо решихте да използвате SugarCRM?

С увеличаването на продуктовата гама  и поръчките, в компанията все повече се усещаше необходимостта от по-ефективна комуникация с потребителите и съответно по-добра отчетност. Именно това бе и причината да потърсим решение чрез внедряване на ShugarCRM.
 
Лесно ли се адаптира екипът ви към SugarCRM?

Екипът ни се отнесе изключително отговорно към  работата с новата система, въпреки че в началото се усещаше известен скептицизъм по отношение на това дали ще се постигне желания ефект от внедряването. Мотивацията на екипът ни, лесният за използване интерфейс и професионалната подкрепа на Microinvest през всеки един етап от внедряването на системата бяха ключови фактори за бързата адаптация към SugarCRM.
 
Постигнахте ли целите, които си бяхте поставили при въвеждането на системата? Какви промени настъпиха в организацията след въвеждането на SugarCRM?

Постигнатите резултати след  въвеждането на системата дори надминаха очакванията ни. Качеството ни на обслужване значително се подобри, успяваме да съставим по-пълни профили на клиентите си, а от там и да им предложим възможно най-подходящите за тях решения в точния момент.  Много по-бързо и лесно систематизираме и анализираме големия обем информация, с която ни се налага да работим всеки ден. Всичко това, освен че доведе до нарастването на продажбите, ни кара да се чувстваме много по-близо до клиентите си, а това е невероятен стимул за всеки бизнес.
 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.