SugarCRM от Microinvest и "КАРА-КА"

Дата: 26 Юли 2012г.

Фирма "КАРА-КА" е създадена през 2004 година като ЕТ с предмет на дейност - внос и продажба на машини и заготовки за изработка на ключове. През 2006 година фирмата се преобразува в ООД и разширява асортимента на предлаганите от нея продукти с обков и заключващи системи за врати (входни и интериорни) и дограма (Al и PVC).

Разполагаме с отличен екип от специалисти с опит в производството и търговията с врати и дограма. Имаме изградена мрежа за доставки в цялата страна, като за района на София,Варна,Русе и Стара Загора те се изпълняват в деня на поръчката.

„ След разрастването ни в 4 български града и отварянето на офис в Румъния,  съвсем естествено се промени нашият работен процес и се увеличиха клиентите ни. Възникна необходимостта от програма, която да пести време, да съкращава процеса за взимане на решения,  да помага за управлението на клиентите и същевременно с това да осигурява непрекъсната комуникация между нашите екипи. „

След дълги проучвания се спряхме на SugarCRM поради факта, че системата е гъвкава и подлежи на модификации.

След внедряването на системата, ползите за нас бяха почти моментални. Ето някои от тях:
•По - ефикасна маркетингова дейност
•Повишени приходи
•Бърза комуникация с най-перспективните клиенти
•Първокачествено обслужване на клиентите
•Лесна идентификация на настоящите потенциални клиенти

Ние от „КАРА – КА” благодарим на екипът на Microinvest за професионализмът, с който уловиха нашите проблеми и предложиха най - рационалните решения!
 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".