TypeScript за Java-разработчици в 9-тия технологичен уебинар на Luxoft

Дата: 10 Октомври 2014г.

10 октомври 2014 г. – Компанията Luxoft, водещ доставчик на услуги в разработката на софтуер и иновативни IT решения за клиенти в различни сектори, ще проведе своя 9-ти уебинар с лектор Сандър Мак на 16 октомври 2014 г. от 17 ч. централно европейско време

Мак, който често е гост-лектор на международни конференции за разработчици и водещ софтуерен експерт в Luminis Technologies, ще участва отново в поредицата технологични уебинари на Luxoft с лекция на тема ”TypeScript за Java-разработчици“. Той ще покаже как чрез TypeScript може да се подобри качеството на разработка от страна на клиента и да се избегне ненужното разрастване на JavaScript-скриптовете. Сандър има 10-годишен опит с Java-виртуалната машина и се специализира в разработката на модулни системи за Java и Java Script. .

Сандър споделя знанията, опита и страстта си към разработването на висококачествено програмно осигуряване в блога си в http://branchandbound.net и списва за холандското списание Java Magazine. Той беше IT звездата на седмия технологичен уебинар на Luxoft, където говори за “Обработка и анализ на данни с помощта на езика R за Java-разработчици”.

Серията от технологични уебинари (Luxoft’s Technology Webinar Series - LTS) предоставя на IT професионалистите по цял свят възможността да споделят своя опит чрез глобалната образователна платформа IT Knowledge. LTS е следващото поколение образователна инициатива, която насърчава споделянето на опит между експерти в областта на отворения код. Желаещите да участват в нея могат да се регистрират в www.Luxoft.com или да участват в уебинарите чрез Youtube канала на Luxoft .

TypeScript е алтернатива на JavaScript и може да го надгражда. Той позволява добавянето на класове, интерфейси и други обектно-ориентирани конструкции, познати на Java разработчиците. В резултат на това се създава стандартен код на JavaScript, който може да се използва от всеки JS - било то браузър или Nashorn.

Презентацията ще покаже TypeScript от гледната точка на Java-разработчиците, които също така се занимават с разработка на JavaScript от страна на клиента. Програмирайки в реално време, Сандър ще създаде едностранно уеб-приложение, което работи с Java от страна на сървъра. Той ще покаже, че TypeScript кодирането е по-приспособимо, по-надеждно и по-забавно.

За да участвате в уебинара с гост-лектор Сандър Мак е необходимо да се регистрирате в www.luxoft.com/lts

Повече информация за Luxoft Technology Series може да видите на специалния уебсайт www.luxoft.com/lts

Повече за Luxoft:
Luxoft Холдинг е водещ доставчик на услуги в разработката на софтуер и иновативни IT решения в глобален мащаб, обслужващ основно големи международни корпорации. Компанията предоставя услуги в проектирането, разработката, тестването и поддръжката на мащабни софтуерни решения и консултации в сферата на IT технологиите. Решенията на Luxoft се базират на специално разработени продукти и платформи, които влияят пряко върху бизнес резултатите на клиентите, увеличават бизнес ефективността, предоставят информационна сигурност и надеждност, и непрестанно се допълват с нови разработки. Luxoft оперира в 14 страни, притежава 17 центъра по целия свят и 22 представителства, в които работят над 8,000 души, според последните данни. Централата на Luxoft се намира в Цуг, Швейцария и нейните акции се търгуват на Нюйоркската фондова борса - www.luxoft.com 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

PR Point

PR Point

Адрес:
гр. София, ул. Любен Каравелов 45, ет.3, ап.7
Телефони:
(+3592) 943 87 04