Уебинарите – за едно по-бързо, по-лесно и по-удобно организиране и провеждане на събития

Дата: 18 Ноември 2015г.

Уебинарите представляват уеб базирани семинари, за чието осъществяване са необходими само две неща – интернет връзка и подходящ софтуер.

Разнообразните функционалности на уебинарите – видео споделяне, чат, „бяла” дъска, споделяне на екран и др. – ги превръщат в интерактивен и ангажиращ начин за провеждане на обучения, бизнес срещи, конференции и др.

В повечето случаи, уебинарите се провеждат „на живо”, но са налични и опции за запис на провежданите сесии и предоставянето им на участниците за преглед на по-късен етап.
НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД предлага услуга по организиране и провеждане на уебинари. В зависимост от нуждите на клиента, могат да бъдат организирани и проведени различен брой уебинари с различен брой потребители (максималният брой е 100).

Датата и часът на уебинарите се уточняват предварително, като са налични два варианта за получаване на достъп до онлайн събитието – чрез директно присъединяване от линк или чрез предварително регистриране от администратора на уебинара.

Кои са основните предимства на уебинарите?

• Намаляват разходите, свързани с наемане на зала или организиране на транспорт и настаняване на участниците в събитието.
• Могат да се провеждат в дата и час, удобни за всички участници и без значение от местоположението им.
• Улесняват комуникацията – особено полезно за хора, които са по-притеснителни и не биха участвали активно, ако събитието се провежда в традиционна зала.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

NIT-New Internet Technologies LTD

NIT-New Internet Technologies LTD

Адрес:
гр.София, ул. Хан Аспарух 60 офис 1
Телефони:
+359 2 8505364