ЗАПОЧНАХА ЗАПИСВАНИЯТА ЗА НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ХАКАТОН В ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА

Дата: 04 Ноември 2015г.

София, България 3ти ноември 2015 – За пета поредна година, най-успешният и най- обещаващият регионален разработчик и издател на видео игри Nordeus организира най-голямото състезание за разработка на видео игри – хакатонът Nordeus. Тази година състезанието ще се проведе на 12ти декември 2015 в сградата на компанията в Белград.

Хакатонът Nordeus, както и самата компания се превърна в една от най-разпознаваемите марки в игралната индустрия, която дори след пет години продължава да поставя нови стандарти. Въпреки, че състезанието е предназначено за всички разработчици на игри, независимо от нивото и уменията, тази година ще участват предимно специалисти от добре установени, независими и известни международни гейм студиа.

Творчество, отборен дух, находчивост и знания отново ще бъдат ключови фактори при избора на победители в различните категории на 5-ят Nordeus хакатон. От компанията са приготвили най- големите и стойностни награди досега.

Подаването на заявления за 5-ят хакатон Nordeus започна. Желаещите могат да се запишат на официалната уеб страница на състезанието www.nordeushackathon.com.

Кандидатурите са отворени както за екипи, така и за индивидуални състезатели. След подаване на заявленията, участниците преминават през процес на подбор, който ще се извърши от екип експерти (служители на Nordeus), които ще изберат най-добрите кандидати! Крайният срок за подаване на заявленията е 23ти ноември 2015 г.

Nordeus ще покрие всички разходи на участниците за транспорт и настаняване в Белград. Необходимото оборудване и софтуер, ще бъдат осигурени в помещенията, където ще се проведе конкурса.

Намирането на най-добрите таланти в региона, дори и в световен мащаб е отново основната цел на Nordeus. Един от миналогодишните победители Андрей Жагар, заяви: "Хакатонът Nordeus беше страхотен! Той беше абсолютен тест за нашия отбор и ние наистина дадохме най-доброто! Организацията беше страхотна, отборният дух на професионално ниво и ние се чувствахме в свои води. Върнахме се в нашия роден град вдъхновени и започнахме да работим по нов голям гейминг проект. "

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.