Златно отличие получи иновативната мобилна платформа за каталози на Мусала Софт

Дата: 06 Март 2013г.

 6 март 2013г., Хановер. Мусала Софт получи златното отличие на престижните международни награди European Seal of e-Excellence за разработка в сферата на мобилните технологии с „cAPPalogue”. Наградите бяха раздадени на церемония в рамките на технологично изложение CeBIT 2013.

Продуктът победител „cAPPalogue” улеснява крайния потребител в процеса на избор на продукти, а на търговеца предоставя адекватен на модерните канали на комуникация метод за поднасяне на информация за неговите оферти.

„Светът на мобилните приложения е вече отвъд развлекателните апликации. В портфолиото ни рязко се увеличава броя на корпоративните клиенти, за които мобилните идеи са задължителен начин за по-добро позициониране в конкурентната бизнес среда.“- сподели Елена Маринова, Президент на Мусала Софт. Мобилната разработка на Мусала Софт е избрана за носител на златен приз сред рекордните 100 ИКТ компании, участвали с проекти от цял свят. Експертно жури от инвеститори, предприемачи и ИТ експерти отличи най-иновативните продукти и услуги в сферата на информационните и комуникационни технологии. В официално прессъобщение от организаторите Маргарета Мазура, Генерален секретар на форума на e-Excellence, сподели: "В момента сме изправени пред сериозна криза, която може да бъде преодоляна само ако европейската икономика развие и запази своята конкурентоспособност в световен мащаб. Важно е, че европейската дигитална индустрии – много от които малки и средни предприятия - са признати за своята иновативност и изключителен растеж, дори и при настоящите неблагоприятни икономически условия. Иновацията осигурява конкурентно предимство, а силният маркетинг ѝ е нужен повече от всякога, за да успее."

Разработената от Мусала Софт иновативна мобилна платформа „cAPPalogue” дава възможност за разпространение на информация във версия, подходяща за iOS и Android мобилни устройства нa потребителите. Платформата е универсална и лесно разширяема. Тя предоставя уеб базиран интерфейс за дефиниране на съдържанието, заедно с неговите категории, структура, шаблони. Разработеното на база „cAPPalogue” приложение съчетава в себе си лесно управление, резултатност, изключително добри възможности за таргетиране на рекламните съобщения, бързо увеличаваща се аудитории. Продуктът комбинира предимствата на телевизионната, печатната, on-line и радио реклама и предоставя възможност за изключително високо качество на графичното изображение.

Мусала Софт (www.musala.com) е водеща компания в сферата на софтуерните услуги. Компанията е насочена основно с експортен бизнес, като по-голямата част от клиентите и са международни мултинационални корпорации. Сред клиентите на компанията са големи международни компании (като DHL, Cisco, HP, IBM, OMV, SAP), държавни институции и малки и средни предприятия от България, Западна Европа и САЩ.

 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Мусала Софт

Мусала Софт

Адрес:
бул. Драган Цанков 36, СТЦ Интерпред; 1057 София
Телефони:
+359 2 969 58 21