to4nite taxi 2222 пусна мобилно приложение за резервации на транспорт до летище Букурещ

Дата: 15 Юни 2015г.

През май to4nite taxi 2222 пусна мобилно приложение за поръчка на транспорт Русе-Букурещ-Русе. Това е още един лесен начин за поръчка на надежден автомобилен пътнически транспорт до летище Букурещ при изгодни цени. Обслужването се извършва с качествени автомобили от опитни водачи със солиден стаж.

Приложението „to4nite” е безплатно и може да бъде изтеглено за мобилни телефони, поддържащи операционните системи Android. Чрез него може да бъде направена поръчка на такси Русе Букурещ, летище Отопени (Henry Coanda).

to4nite taxi 2222 е в таксиметровия бизнес в Русе вече 14 години и предлага над 30 автомобили, които работят по маршрута Русе-Букурещ и , както и между много други градове от северна България и Букурещ. Фирмата разполага с различни по големина и вместимост автомобили, за да задоволи нуждите на клиентите си.

to4nite taxi 2222 гарантира сигурност, надеждност и удобство! Чрез денонощния колцентър отговарящ на тел.0822 1 22 22 клиентите, могат по всяко време да разчитат на бързо и качествено обслужване.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".